Hoogste kwaliteit en flexibiliteit door eigen veredeling

Onze locatie in Brüsewitz nabij Schwerin is het Europese productie-, service- en logistieke centrum van Berendsohn. Hier worden alle reclame artikelen en geschenken met de modernste technieken en hoogste kwaliteitsstandaard veredeld.

Zo zorgen wij voor een optimale omzetting van alle klantenwensen.

Berensohn stelt de hoogste kwaliteitseisen aan zijn producten en arbeidsprocessen. Elk detail is daarbij voor ons belangrijk. Vanaf het eerste ontwerp van nieuwe artikelen tot aan de laatste verfijning bij de individuele veredeling. De beste productkwaliteit, perfecte verwerking en de hoogste klanttevredenheid staan bij ons op de eerste plaats.

Alle producten worden voor levering door Berendsohn medewerkers regelmatig en consequent gecontroleerd. Op deze manier zorgen wij ervoor dat alle artikelen perfect ons huis verlaten.

Berendsohn coördineert, controleert en stuurt alle productie processen zelf, en is daardoor in staat een constant hoge en betrouwbare kwaliteit van onze exclusieve producten te waarborgen. Alles om ervoor te zorgen dat u een eersteklas indruk op uw klanten maken kan!