Doe jij alles anders? Respect!

Onze werknemers vormen het hart van ons bedrijf. Hun betrokkenheid, inventiviteit en vermogen om in teamverband te werken zijn doorslaggevend voor het succes van Berendsohn. Tevreden, succesvolle werknemers zijn voor ons uitermate belangrijk. Een respectvolle omgang met elkaar, een cultuur van dialoog en terugkoppeling alsook doortastend handelen zijn slechts enkele van de elementen die uit onze lange bedrijfsgeschiedenis voortgekomen zijn en de hanzeatische ondernemingscultuur van Berendsohn AG hebben gekenmerkt.

»Ik kan zijn wie ik ben.«

Kirsten Mücke
REGIOMANAGER
BIJ BERENDSOHN SINDS 1997
Kirsten Mücke

Speciale types liggen ons na aan het hart

Heb jij dat bijzondere talent dat je nodig hebt om iets te kunnen verkopen? Kom dan bij ons. Want in ons team is niemand normaal. Dat willen we ook helemaal niet, want ALLESMOGELIJKMAKER is geen baan voor normale mensen. Daar moet je al een beetje bijzonder voor zijn.

Wil jij winnen? Dan vind je bij ons alle mogelijkheden voor een succesvolle carrière.

Wij vieren jouw successen

Naast het dagelijkse werk is het onze bedrijfsfilosofie om onze werknemers in het succes te laten delen. Alle werknemers in de buitendienst hebben de mogelijkheid de meest succesvolle adviseur in hun regio of land te worden. Met fantastische prijzen wordt de betrokkenheid gewaardeerd en tegelijkertijd is het persoonlijke succes een motivatie voor alle collega's.

De berenclub - De besten van de besten

Voor onze beste verkoopadviseurs is er een eigen club, de 'Berenclub'. Als waardering van de prestaties en motivatie in de dagelijkse praktijk wachten u daar mooie incentieven en aantrekkelijke bonussystemen.

Elke verkoopmedewerker krijgt in de loop van het jaar in verhouding tot zijn/haar persoonlijke resultaten het overeenkomstig aantal 'berenklauwen', de eigen munteenheid van de club. Op basis van de gestelde grenzen kan de bronzen, zilveren of gouden status worden bereikt. De 'berenklauwen' kunnen vervolgens tegen fantastische prijzen worden omgeruild - van hebbedingetjes van het seizoen, de nieuwste mode of consumentenelektronica tot waardevolle reisvouchers.

Eén keer per jaar vindt er bovendien een exclusieve bijeenkomst plaats met alle leden van de berenclub inclusief overnachting in een 5-sterren hotel. In het kaderprogramma vinden er dan evenementen plaats zoals een zeilregatta, een huttentocht of een galadiner. En in de avondzitting worden er in een bijzonder feestelijke sfeer de meest succesvolle medewerkers van het jaar onderscheiden.