Zo zeker kan vrijheid zijn

Heb je al eens nagedacht over een carrière in de verkoop? Berendsohn biedt je een unieke kans. Bij ons werk je met de vrijheden van een zelfstandige ondernemer, en heb je toch de volledige sociale zekerheid van iemand in loondienst.

ls verkoper bij Berendsohn werk je dichtbij huis, want wij weten dat verkopen het beste werkt als de klant en de adviseur dezelfde taal spreken.

»Berendsohn is een bedrijf dat me nooit zou laten zitten, wat er ook gebeurt. En tegelijkertijd kan ik echt mezelf zijn.«

Harald Döring
VERKOOPADVISEUR
BIJ BERENDSOHN SINDS 1985
Harald Döring

Richt zelf je werkdag in

Bij Berendsohn werk je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, met als doel om je eigen klantenbestand op te bouwen. Bescherming van klanten is voor ons vanzelfsprekend.

We hebben een groot aantal hulpmiddelen opgezet, zoals een eigen verkopersbudget of flexibel afsprakenbeheer. Deze helpen je om klanten te werven en te behouden. Met je eigen bedrijfsauto van uitstekende kwaliteit maak je een goede indruk als je bij de klant op bezoek gaat.

Sociale zekerheid dankzij een vaste aanstelling

Ruim 180 jaar Berendsohn betekent voor onze medewerkers ook: de zekerheid van een familiebedrijf dat kijkt naar de lange termijn.

Bij Berendsohn heb je een vaste baan, ook als verkoper. De combinatie tussen een vast maandsalaris en een aantrekkelijk provisiesysteem geeft je de benodigde zekerheid om met succes producten en diensten te kunnen verkopen.

Tegelijkertijd profiteer je van het grote aantal aanvullende arbeidsvoorwaarden, die Berendsohn aanbiedt aan al zijn medewerkers.

We laten je niet in de steek

Bij Berendsohn werken de binnendienst en de buitendienst samen aan het vervullen van de wensen van onze klanten. Wij zien ons werk als teamwork. Daarom heeft iedere verkoper bij Berendsohn een eigen aanspreekpunt bij de binnendienst.

We hechten bij Berendsohn veel waarde aan het regelmatig uitwisselen van ervaringen, bijvoorbeeld in de vorm van regionale meetings, een eigen videoplatform voor verkoopideeën, en gezamenlijke verkoopacties.

Stroom bij ons in en leer van de experts

Bij ons liggen alle mogelijkheden voor je open. Wij helpen jou om een carrière als verkoper op te bouwen, ook als je als zij-instromer bij ons begint. Ook veel van onze leidinggevenden zijn hun loopbaan bij ons begonnen als zij-instromer in het verkoopteam.