Draag zelf bij aan ons succes

Nieuwe producten ontstaan bij ons niet zomaar. Ze ontstaan dankzij de wensen en behoeften van onze klanten. Als verkoopadviseur ben jij onze ogen en oren op de markt. Laat dus ook naast het verkopen van je horen. Zo heb je een blijvende invloed op de verdere ontwikkeling van onze collectie.

»Als ik de ogen van mijn klanten zie stralen, weet ik dat ik alles goed heb gedaan«

Jörn Lundberg
LANDDIRECTEUR DENEMARKEN
BIJ BERENDSOHN SINDS 1999
Jörn Lundberg

Wij hebben het altijd al anders gedaan. Doe mee.

Deel je ervaringen met ons. Doe mee aan de ideeënwedstrijden die we op regelmatige basis organiseren, en maak met jouw productideeën kans op mooie prijzen. Als jouw idee wordt gerealiseerd, ben je alvast verzekerd van erkenning door je collega's.

Niemand kent onze klanten zo goed als jij. Het is dus logisch dat we regelmatig navraag doen bij onze verkopers, voordat we nieuwe producten op de markt brengen. Onze verkopers maken deel uit van alle stappen in het ontwikkelproces, van het beoordelen tot ideeën tot het afronden van het product, het bedenken van slogans en het ontwikkelen van vormgevingsvoorstellen.

Jouw klanten, jouw ideeën

Laat je creativiteit de vrije loop. Met jouw ideeën maak je van jouw klanten jouw persoonlijke klanten.

Want alleen met jouw slogans en jouw vormgevingsvoorstellen worden onze artikelen echt een geschenk. En je hoeft zeker niet alles zelf te doen; onze professionele grafische dienst zorgt ervoor dat je ideeën werkelijkheid worden. En dat allemaal met één doel: je klanten gelukkig maken.

Ervaar hoe het is als klanten vaste klanten worden, en vaste klanten vrienden.