Ons persoonlijk advies, dat u veel tijd bespaart.

Reclame geschenken geven plezier. Wanneer ze goed gekozen zijn en niet teveel van uw tijd kosten.

Bestel gewoon onze reclame geschenken service en wij helpen u.

In ons advies behandelen wij persoonlijk al uw vragen met betrekking tot reclame artikelen, wenskaarten, geschenken en ook bedrijfskleding. U vertelt ons wat uw wensen zijn en wij zorgen voor de rest. Vooral waneer het om bedrukking en individuele oplossingen gaat.

Het Full service gesprek

Inleidend gesprek & behoefte analyse

In een kort inleidend gesprek leert u ons en wij u kennen.

Presentatie van gerichte oplossingen voor uw branche

Onze adviseur presenteert de branche relevante artikelen „live“ u kunt de artikelen aanraken en testen wij vinden dit essentieel. Voor nog meer inspiratie kunnen wij u op onze tablet nog meer mogelijkheden tonen.

Selectie van producten en diensten

Uit de vele mogelijkhden filteren wij tijdens dit gedeelte van het gesprek de voor u best geschikte artikelen eruit. We kiezen er bewust voor hier wat meer tijd in te plannen daar de keuze van de producten ook bepalend is voor het succes van uw reclame campagne.

Individualisering van uw producten

Wij bespreken welke reclame mogelijkheden voor u en uw bedrijf het beste past. Onze grafische service zorgt ervoor dat uw boodschap op de geselecteerde artikelen perfect tot zijn recht komt.

Ons aanbod staat

In uw bijzijn maken wij een bindende aanbieding voor uw individuele reclameproject.

Uw individuele reclame oplossing is gevonden.

Met één persoonlijke afspraak kunnen we een duidelijke koers bepalen.

Bedrijfsreclame met artikelen en geschenken is meer dan een dienst. Het is een relatie tussen bedrijven en klanten, en ook tussen zakelijke vrienden onderling. Onze reclameadviseurs zijn breed opgeleid en staan dicht bij de klant. Hierdoor weten ze alles over dit soort relaties. En over effectieve reclame-ideeën en cadeaus. Ze hebben een grote kennis van de branche, kennen de regio en komen bij onze klanten op locatie. Dankzij deze ervaring zien ze meteen waar en hoe onze klanten reclame kunnen maken, zoeken ze hier de juiste producten bij, en helpen ze ook bij het vormgeven van afzonderlijke reclameboodschappen.

Onze reclameadviseurs komen natuurlijk geheel vrijblijvend naar u toe. Overtuig uzelf van de kwaliteit van ons aanbod dat bij uw klanten gegarandeerd een blijvende indruk achter zal laten!

Laat u vrijblijvend adviseren en maak vandaag nog een afspraak.

Laat van u horen…

Vul hier het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Alles wat u wilt.

Van pennen tot designzoutvaatjes. Wij hebben meer dan 800 bijzondere artikelen in het assortiment. Om de keuze makkelijker te maken, voeren onze reclameadviseurs voor u een behoeftenanalyse uit, op basis van uw eisen, en presenteren ze u de producten die hierbij aansluiten.

Zo zorgen we dat u bij uw klanten een blijvende indruk achterlaat.

Aanraken en uitproberen

Krijg zelf een indruk van onze reclame-ideeën. De live-demonstratie op locatie is wat ons betreft een essentieel onderdeel van onze adviesdiensten. Ons complete assortiment kan daarbij direct in de hand genomen, beoordeeld en getest worden. En ook voorstellen voor een pakkende slogan voor de individuele uitwerking van de reclame hebben onze professioneel geschoolde, ervaren en technisch goed onderlegde adviseurs bij zich.

Flexibel en op maat

Alle reclameartikelen en relatiegeschenken kunnen geheel volgens de wensen van onze klanten individueel uitgevoerd worden. Met het merkteken, het bedrijfslogo, een unieke slogan, een actieteken voor een bijzonder evenement of een combinatie hiervan.

In onze eigen productievestiging in Duitsland kunnen we zeer flexibel produceren en leveren, geheel volgens de wensen van de klant. Of onze klanten nu leveringen op een bepaalde dag, speciale zendingen of spoedproducties willen, wij kunnen het ze aanbieden.

Laten we kennismaken.
Maak nu een afspraak voor een persoonlijk advies.

Onze service houdt niet op bij de producten

De passende productkeuze is de eerste stap voor de klantenbinding. De individuele vormgeving maakt in de tweede stap een reclameartikel tot uw persoonlijke reclameambassadeur. Onze reclameadviseurs helpen u het juiste product te vinden en de specifieke boodschap van uw bedrijf vorm te geven. Onze grafische dienst zet deze ideeën vervolgens exact voor het gekozen artikel om. De voor u veredelde en gefabriceerde reclameartikelen en geschenken krijgt u korte tijd later geleverd.