Draag uw boodschap uit in de wereld

Wij kiezen voor direct, persoonlijk contact. Onze adviseurs zijn elke dag bij onze klanten, leren u en uw bedrijf kennen, begrijpen waar de behoeften liggen en ontwikkelen relevante oplossingen op maat. Alle reclameartikelen, relatiegeschenken en kledingstukken uit de GB-Collection kunnen volledig op maat worden gemaakt, volgens de wensen van onze klanten. Met een merkteken, een bedrijfslogo, een unieke slogan, een actieopdruk voor een bijzonder evenement of een combinatie van dit alles.

Laat van u horen…

Vul hier het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Zonder dat u daar heel veel voor hoeft te doen, want wij maken alles in orde.

Is misschien een eigen layout of een activerende slogan nodig? Op al deze vragen geven wij antwoord. In nauwe afstemming met de reclameadviseur zorgt de grafische dienst van Berendsohn ervoor dat de boodschap perfect op het gekozen reclameartikelen tot uitdrukking komt.

Onze vakkundige grafische afdeling heeft alleen maar een visitekaartje, een vel briefpapier of een flyer van uw bedrijf nodig. Mocht u digitale documenten hebben, dan is dat natuurlijk mooi maar het is beslist geen voorwaarde. Door de nieuwste grafische software en een hoge vakkennis zijn onze werknemers in staat om van vrijwel ieder ontwerp de drukgegevens voor de reproductie te genereren. En zo uw afbeeldingen exact op ons reclameartikel over te zetten. Onze klanten krijgen voor de definitieve vrijgave een bindende drukproef. Op deze manier is iedereen zeker van zijn zaak.

Laten we kennismaken.
Maak nu een afspraak voor een persoonlijk advies.

Flexibiliteit en topkwaliteit dankzij productie en verwerking in eigen beheer

Berendsohn AG heeft de vestiging in Brüsewitz bij Schwerin voor het Europese productie-, service- en logistiekcentrum met gebundelde deskundigheid op het gebied van druk en veredeling uitgebouwd. Hier worden alle reclameartikelen en geschenken onder de hoogste kwaliteitsnormen en met innovatieve technologieën verder bewerkt. Hierdoor kunnen wij alle wensen van de klant optimaal garanderen.

Meer dan 150 werknemers werken hier dagelijks aan. Al naar gelang het product worden bij de verwerking verschillende veredelingstechnieken gebruikt. Om onze aanspraak op constante en allerbeste kwaliteit te garanderen worden alle onderdelen met de hand getest. Alleen optimale drukresultaten worden aan onze klanten geleverd.

Uiteraard be- en verwerken we ook de bedrijfskleding in eigen beheer. Via speciale software zorgen nieuwe zeefdruk- en stikmachines ervoor dat uw boodschap of logo perfect wordt aangebracht op de kledingstukken. Het maakt niet uit of de opdruk een paar centimeter groot op de kraag moet staan of de hele rug moet bedekken – bij ons zijn alle formaten mogelijk. Als extra service bieden we ook personalisering van elk afzonderlijk kledingstuk aan, bijvoorbeeld met de naam van de betreffende medewerker.